Contributions by Elisabeth Jåsund

Elisabeth Jåsund has uploaded 2 images and written 4 reviews. Click on the images and reviews below to see the harbour pages.

Elisabeth Jåsund is a top contributer to this site. See all the top contributing users.

Images

See an image you like? Please click the 👍 below the image to let Elisabeth Jåsund know you liked it. The images are sorted by popularity.

Ortmühle

natural_harbour

1 liker bildet

Image uploaded on 8. Jun 2024

Ortmühle

natural_harbour

0 liker bildet

Image uploaded on 8. Jun 2024

Reviews

See a helpful review? Please click the 👍 below the review to let Elisabeth Jåsund know that you found it helpful.

Elisabeth Jåsund says:

area

maritime qualities

description

Fin plass å ligge for anker. Dette var det ytterste ankermerket i kartet. Dybde på ca 8m. Litt nær den grønne innseilingsbøyen til Heiligenhafen, men det var ikke noe problem. Flott plass å ligge for anker. Hadde vind 4-6 ms fra sørvest. Godt hold, ankeret satte seg med en gang. Noen steder kan det være noe sjøgress.

1 x helpful | written on 8. Jun 2024

Elisabeth Jåsund says:

area

maritime qualities

description

Havna er noe vindfull ved vestlige vinder. Her fortøyer man med hekken inn og mellom påler, som er ganske vanlig både i Danmark og i Tyskland. Langs moloen er det plass til 12m+ båter. Her er det ingen kryssholdt og man må opp på brygga for å trekke tauet gjennom planken. Dårlig kombinasjon med mye vind og soloseilas. Her er grillplass og ellers fint og ryddig.

1 x helpful | written on 15. Jun 2024

Elisabeth Jåsund says:

area

maritime qualities

description

Flott havn. Bestill båtplass med appen Boatpark. Denne gjelder for store deler av Tyskland. Du låner en plass av noen som ikke bruker den i perioder.

1 x helpful | written on 5. Jun 2024

Elisabeth Jåsund says:

area

maritime qualities

description

Veldig fin havn med alle fasiliteter. Bestill plass på appen Boatpark. Veldig behagelig å vite at det er en plass reservert for deg når du kommer inn sent og er sliten. Kort for å komme inn på service bygget fås hos Hafenmeister på havnekontoret mot et depositum på 20 EUR som du får tilbake i kontanter når du leverer inn kortet ved avreise.

1 x helpful | written on 5. Jun 2024 | updated_on 8. Jun 2024